Puffback s čiernym chrbtom

Čierny chrbát je druh vtáka z čeľade Malaconotidae. Nachádza sa v Angole, Botswane, Burundi, Konžskej demokratickej republike, Keni, Lesothe, Malawi, Mozambiku, Namíbii, Rwande, Somálsku, Južnej Afrike, Svazijsku, Tanzánii, Zambii a Zimbabwe. Jeho prirodzeným prostredím sú subtropické alebo tropické suché lesy a suchá savana.

Obrázok Puffback s čiernym chrbtom bol licencovaný Creative Commons Priradenie-zdieľanie podobné .
Pôvodný zdroj: Hans HillewaertPermission (Opätovné použitie tohto súboru) Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu, týmto ho zverejňujem pod nasledujúcou licenciou: Tento súbor je licencovaný pod licenciou Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported. Máte slobodu: zdieľať - kopírovať , distribuovať a prenášať dielo
Autor: Hans HillewaertPermission (Opätovné použitie tohto súboru) Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu, týmto ho zverejňujem pod nasledujúcou licenciou: Tento súbor je licencovaný pod licenciou Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported. Máte slobodu: zdieľať - kopírovať , distribuovať a prenášať dielo

Puffback s čiernym chrbtom je klasifikovaný ako najmenej znepokojený. Nespĺňa podmienky pre viac rizikovú kategóriu. Do tejto kategórie sú zahrnuté rozšírené a bohaté taxóny.



ako vyzerá pes airedale

Puffback čierny (Dryoscopus cubla) je druh vtáka z čeľade Malaconotidae. Nachádza sa v Angole, Botswane, Burundi, Konžskej demokratickej republike, Keni, Lesothe, Malawi, Mozambiku, Namíbii, Rwande, Somálsku, Južnej Afrike, Svazijsku, Tanzánii, Zambii a Zimbabwe. Jeho prirodzeným prostredím sú subtropické alebo tropické suché lesy a suchá savana. Referencie - * BirdLife International 2004. Dryoscopus cubla. Červený zoznam ohrozených druhov z roku 2006. Viac



Medzi druhy, ktoré sa vyskytujú okolo Mauna a Moremiho, patria drozd obyčajný, škorica Burchellova, chameleón, drozd kurichan, mrcha chrbtová, africký raj muchárik, močiar boubou, mongoose, zoborožec červenozobý, Burchellův škorec, wattledový žeriav, drop veľký, chocholatka obyčajná , kajmanka buffy, kačica pasienková, bocian sedliacky, valcovka široká a veľká lastovička. Viac

Muž puffback s čiernymi chrbtami, ktorý sa nenachádza v chove, Národný park Tsitsikamma, Eastern Cape. . Žena puffback s čiernym chrbtom, Národný park Kruger, Južná Afrika. Dryoscopus cubla (Puffback s čiernym chrbtom, Puffback) Puffback s čiernym chrbtom, Thornybush Game Reserve, Južná Afrika. Rozšírenie a biotopy Vyskytuje sa z Angoly a východnej Afriky do južnej Afriky, kde je lokálne bežný v Mozambiku, Botswane, východnom Zimbabwe, provincii Limpopo a na pobrežných biotopoch od KwaZulu-Natal po Swellendam, Západné Kapsko. Viac



Puffback s čiernym chrbtom je juhoafrický vták, ktorý patrí do čeľade vtákov čeľade Malaconotidae, ktorá zahŕňa vtáky ako Bush-shrikes, Puffbacks, Tchagras, Boubous, Helment-shrikes, Batises, Wattle-eyes. Popis Puffback s čiernym chrbtom (latinský názov Dryoscopus cubla) nájdete v 7. vydaní vtákov Roberts z južnej Afriky. Dryoscopus cubla možno rýchlo identifikovať podľa jedinečného Robertsovho identifikačného čísla 740 a podrobný popis tohto vtáka je na strane 690. Viac

nemecký ovčiak mix šteňa

tiež obrázok Puffback s čiernym chrbtom na strane 721. Puffback s čiernym chrbtom patrí do čeľade vtákov klasifikovaných ako Malaconotidae. Podľa Inštitútu africkej ornitológie Percyho FitzPatricka je Puffback s čiernym chrbtom známy aj pod inými menami: Southern Puffback. V predchádzajúcom vydaní Roberts (tj. Šieste vydanie) sa čierny chrbát nazval Puffback. Mapa Krugera, ktorú vidíte na tejto stránke, zobrazuje oblasti (zafarbené na oranžovo), kde bol tento vták identifikovaný. Viac

Puffback s čiernym chrbtom (Dryoscopus cubla), Derek Solomon zo Zambie XC41633 :: Puffback s čiernym chrbtom, (Dryoscopus cubla) = Záznam údajov Záznamník Derek Solomon Dátum 06-09-06 Čas 09:15 Krajina Zambia Poloha Južný národný park Luangwa Domov Zemepisná dĺžka E31 .45'0 'zemepisnej šírky S13. Viac



Puffback s čiernym chrbtom (Dryoscopus cubla), Don Jones. Viac