Spoločný Redpoll

Mealy Redpoll je väčšia a bledšia ako Malá Redpoll, s ktorou sa často mieša, zjavne bez výrazného kríženia, aj keď sympatie boli založené príliš nedávno na vyvodenie pevných záverov.

zlatý retriever zlaté laboratórium
Obrázok spoločnosti Common Redpoll bol licencovaný pod a GFDL
Pôvodný zdroj: Vlastná práca
Autor: Poloha CephasCamera
Povolenie: GNU Free Documentation License

Spoločný Redpoll je klasifikovaný ako najmenej znepokojený. Nespĺňa podmienky pre viac rizikovú kategóriu. Do tejto kategórie sú zahrnuté rozšírené a početné taxóny.



Jednou z najobľúbenejších zimných pěnkaviek je redpoll. Je to farebný a energický vták, ktorý je netrpezlivo očakávaný u kŕmidiel pre vtáky v chladnejších mesiacoch. Bežný názov: Redpoll obecný, Mealy Redpoll vedecký názov: Carduelis flammea Potraviny: semená, hmyz, púčiky Habitat a migrácia: Redpoll obyčajné žijú po celý rok na otvorených stanovištiach boreálu a tundry v blízkosti polárneho kruhu a na severe Kanady a Aljašky. Viac



Spoločný RedpollCarduelis flammea Objednať PASSERIFORMES - Rodina FRINGILLIDAE Číslo 543 Autori: Knox, Alan G. a Peter E. Lowther * Články * Multimédiá * Odkazy Zdvorilostný náhľad Tento úvodný článok, ktorý si prezeráte, je zdvorilostným ukážkou celého účtu histórie života. tohto druhu. Zvyšné články (distribúcia, stanovište, správanie atď.) Viac

Redpoll obyčajný, Carduelis flammea, je druh z čeľade pinkovité. Rozmnožuje sa o niečo južnejšie ako polárna červená, tiež na stanovištiach s húštinami alebo kríkmi. Nominovať C. f. flammea (Mealy Redpoll) sa množí v severných častiach Severnej Ameriky a Eurázie. Existuje aj islandský poddruh C. f. islandica a tá, ktorá sa chová v Grónsku a na ostrove Baffin, C. f. rostrata (Redpoll grónsky). Viac



Spoločný redpoll vo fínskom Oulu. Viac

* Druh - Redpoll obyčajný - Acanthis flammea Redpoll - Acanthis flammea * Redpoll, pár * Redpoll obecný Globálne hodnotenie: Štátne hodnotenie G5: Status agentúry S5N USFWS: žiadne USFS: žiadne BLM: žiadne Ochrana FWP Viac

Spoločný Redpoll: Žerie semená a hmyz; krmoviny podobné cíceru, lipnúce na koncoch konárov a vrcholoch buriny pre semená, hlavne z brezy, jelše, vŕby a buriny. Tiež krmoviny na zemi; údajne vstupuje do dier v snehu, aby našiel jedlo, keď je pokrytá vegetácia. Ľahko zjete svetlicu, plátky jabĺk, cukrovú kašu, proso, arašidové jadrá, ovocie, komerčnú zmesovú vokalizáciu vtákov. Spoločný redpole: Počas obdobia rozmnožovania spieva z bidiel alebo za letu. Viac



● Hľadanie potravy a kŕmenie: Bežná červenka obyčajná: žerie semená a hmyz; krmoviny podobné cíceru, lipnúce na koncoch konárov a vrcholoch buriny pre semená, hlavne z brezy, jelše, vŕby a buriny. Tiež krmoviny na zemi; údajne vstupuje do dier v snehu, aby našiel jedlo, keď je pokrytá vegetácia. Viac

Spoločná mapa dosahu Redpoll Zobraziť dynamickú mapu pozorovania eBirdov Field Marks Pomoc - * Dospelý mužPopOutZoom U dospelého muža * Lang Elliott / CLO * Dospelá ženaPopOutZoom U dospelých samíc * Lang Elliott / CLO Podobné druhy - * Borovica Viac

Spoločný červenkastá má dĺžku tela asi 12–14 cm a váži asi 14 g. Chvost je rozoklaný a zobák je ostro špicatý a má čiernu špičku. Celkové sfarbenie tela je sivohnedé, so šedými krídlami so svetlými tyčami, svetlejšie brucho s hnedými pruhmi, červenou temeno na temene hlavy a čiernou škvrnou pod dolnou čeľusťou. Viac

Spoločný Redpoll je malý vták, dlhý iba 5 'a s rozpätím krídel okolo 8 3/4'. Samec a samica sa navzájom podobajú, ibaže samec má ružovkasté prsia. Obe pohlavia majú na čele karmínovo-červenú korunu, krátky žltý zobák, čiernohnedé labky, hnedočierne hrdlo, pozdĺžne ryhované čiernohnedým, tmavým chvostom a krídla so žltkastohnedými okrajmi, spodné kryty bieleho odtieňa. s ružovými a žltohnedými škapuliarmi. Viac

Ann Ellen a James Tuomey našli na svojej bodliakovej ponožke v El Prado v Novom Mexiku 26. novembra 2007 rodu Redpoll. Po nahlásení vtáka Výboru pre vtáky v Novom Mexiku sa dozvedeli, že išlo o prvé potvrdené spozorovanie rodu Common Redpoll v štáte Nové Mexiko. Ann Ellen a James predložili formulár vzácnych vtákov do projektu FeederWatch spolu s fotografiami vtáka. Viac

Primárnou divokou potravou Redpolls sú semená stromov. Z prieskumu zimných pěnkaviek vyplýva, že červeničky sa najčastejšie vyskytujú v oblastiach stredne ťažkých až ťažkých osív. Perspektíva rokov 1997 - 1998: * Najstaršie náznaky toho, že roky 1997 - 1998 budú rokom prerušení zimnej pinky, prišli v polovici septembra, a to v správe Common Redpoll v severnom Michigane. Viac

Popis: Redpoll obecný je členom zimných pěnkav, skupiny fín, ktoré sa rozmnožujú v severnej Kanade a počas zimnej sezóny sa zvyčajne vyskytujú iba v južnejších a viac obývaných oblastiach. Tento živý vták, ktorý je častým návštevníkom kŕmidiel na záhrade, je mimoriadne spoločenský a neustále sa pohybuje. Aj keď v noci odpočívajú, členovia stáda sa vrtia a cvrlikajú. Spoločný Redpoll je malý vták, ktorý dostal meno pre svoje červené čelo. Viac

červený nos pitbull teriérov

Bežný Redpoll Bežný Redpoll Bežný Redpoll má dĺžku približne 5 až 5,5 palca (12 až 14 centimetrov). Spoločný Redpolls, malý šedo-hnedý pinka s hlboko rozvetveným chvostom, má veľmi variabilné operacie vlastnosti. Opis: Spoločný Redpoll je pruhovaný pinka s bledými perovými okrajmi. Čelo a temeno sú červené, zatiaľ čo lores a brada sú čierne. Očná linka je tmavá; supercilium je bledé. Viac

Spoločný Redpoll je cirkumpolárny obyvateľ tajgy a tundry vysoko arktickej oblasti. Pohybujú sa na severných úsekoch Severnej Ameriky, Európy a Ruska. Príbuzné druhy v tejto skupine zahŕňajú stehlíky, stehlíky, sieťky, twity a sýkory. Počas rokov náhlenia rozširujú Redpolls, Pine Siskins, Pine Grosbeaks, Purple Finches a ďalšie severné pěnkavy svoj rozsah na juh a dodávajú vzrušenie a farbu na záhradných kŕmidlách pre vtáky, kde sa ponúka osivo. Viac

Spoločný Redpoll je malá, nadýchaná pěnkava, s ktorou sa najčastejšie stretávajú iba počas zimy pozorovatelia vtákov na záhrade. Pokiaľ ide o stehlíky obyčajné, Redpolls majú podobnú veľkosť, sú asi päť palcov dlhé, ale majú kompaktnejší profil a malý kužeľovitý účet. Ich hruď a boky sú biele s hnedými pruhmi, na hnedých chrbtoch majú mierne pruhy, dve biele krídlové tyče a bledú spodnú stranu. Názov redpoll označuje červenú čiapku, ktorú majú na čele. Viac

Spoločný Redpoll Popis: Spoločný Redpoll je považovaný za zimnú Finche. Chovajú sa v severnej Kanade a v USA sa všeobecne vyskytujú iba koncom jesene a začiatkom zimy, keď prichádzajú až na juh do Colorada a Severnej Karolíny. Často navštevujú kŕmidlá na záhrade a najmä kŕmidlá pre bodliaky. sú mimoriadne spoločenské a stále sa pohybujú alebo vrtia. Spoločný Redpoll je malý vták, ktorý dostal meno pre svoje červené čelo. Viac