Chocholatý bobwhite

Jeho prirodzenými biotopmi sú subtropické alebo tropické suché kroviny, subtropické alebo tropické sezónne mokré alebo zatopené nížinné lúky a silne degradovaný bývalý les.

Obrázok Crested Bobwhite získal licenciu Creative Commons Uvedenie zdroja .
Pôvodný zdroj: Daisyree BakkerPermission (Opätovné použitie tohto súboru) Tento obrázok, ktorý bol pôvodne zverejnený na Flickr.com, bol nahraný do spoločnosti Commons pomocou uploadovacieho robota Flickr dňa 12:02, 1. apríla 2010 (UTC), spoločnosťou Snowmanradio (diskusia). K uvedenému dňu bol licencovaný na základe licencie uvedenej nižšie. Tento súbor je licencovaný pod všeobecnou licenciou Creative Commons Attribution 2.0. Môžete zadarmo: zdieľať - kopírovať, distribuovať a prenášať dielo
Autor: Daisyree BakkerPermission (Opätovné použitie tohto súboru) Tento obrázok, ktorý bol pôvodne zverejnený na Flickr.com, bol nahraný do spoločnosti Commons pomocou uploadovacieho robota Flickr dňa 12:02, 1. apríla 2010 (UTC), spoločnosťou Snowmanradio (diskusia). K uvedenému dňu bol licencovaný na základe licencie uvedenej nižšie. Tento súbor je licencovaný pod všeobecnou licenciou Creative Commons Attribution 2.0. Môžete zadarmo: zdieľať - kopírovať, distribuovať a prenášať dielo



Chocholatý chocholatý je klasifikovaný ako najmenej znepokojený. Nespĺňa podmienky pre viac rizikovú kategóriu. Do tejto kategórie sú zahrnuté rozšírené a bohaté taxóny.

červeno-modré oči husky

Chocholatý chocholatý (Colinus cristatus) je druh vtáka z čeľade Odontophoridae. Nachádza sa na severe Južnej Ameriky a rozprestiera sa cez Panamu až po Kostariku. Vyskytuje sa aj na Arube a na Holandských Antilách. Jeho prirodzenými biotopmi sú subtropické alebo tropické suché kroviny, subtropické alebo tropické sezónne mokré alebo zatopené nížinné lúky a silne degradovaný bývalý les. Referencie - * BirdLife International 2004. Colinus cristatus. Viac



Pre účely našich spravodajských služieb pre vtáky je chocholatý bobwhite klasifikovaný ako netriedený: druhy, u ktorých je nepravdepodobné, že sa v Británii alebo Írsku objavia ako voľne žijúce vtáky, skryť sekciu Najnovšie fotografie chocholatého chocholatého (1) Hato Pinero, Llanos, Venezuela Hato Pinero, Llanos , Venezuela 11. 2. 2008 Hato Pinero, Llanos, Venezuela 11/02/2008 Zobraziť všetky obrázky Crested Bobwhite Zobraziť všetky obrázky Crested Bobwhite Zobraziť sekciu Externé odkazy (0) Momentálne nemáme žiadne externé odkazy pre Viac



Chocholatý chocholatý sa nachádza v týchto krajinách: 1. Brazília 2. Kolumbia 3. Kostarika 4. Salvador 5. Francúzska Guyana 6. Guatemala 7. Guyana 8. Honduras 9. Viac

Stav v pestovaní: Boboroch chocholatý je v zajatí stále dosť neobvyklý. Nie som si istý, aké preteky tu v USA organizujeme. Uvidíte veľa chovateľov s kolumbijskými chocholatými bobwhites, ale v Kolumbii sa koná 7 rás a všetky môžu byť kombináciou. Viac informácií je potrebných od tých, ktorí tento druh doviezli. Chovný vek: Prvý rok. Veľkosť spojky: 8 až 16 Inkubačná doba: 22 - 23 dní Rôzne. Viac

nemecký ovčiak šteňa rotvajlera

Birds in Suriname = - Chocholatý bobwhite v Suriname Krásny obrázok chocholatého bobwhite, ktorý vyrobil Foek Chin Joe v Suriname v roku 2004, pravdepodobne neďaleko letiska Zanderij. Je to typický vták zo savany a často ho vidno v malých skupinách prechádzať trávou a klovať semená a hmyz. Keď dôjde k vyrušeniu skupiny, vtáky odletia s veľkým hlukom v rôznych smeroch. Viac

Ahoj, snažím sa zistiť, či v USA ešte ostáva chocholatý bobwhite, ak má niekto o nich nejaké informácie, napíšte mi na Tielnmore@aol.com ďakujem Jim www.emeraldisleaviary.com Prihlásený člen greyghost Expert ***** Karma: 47 Offline Príspevky offline: 472 Re: Chocholatý bobwhite prepelice? Chcel «Odpoveď # 1: 28. novembra 2008, 19:26:04» - Nikdy som nepočul o Chocholatom bobwhite. Viac