Lietajúca parná kačica

Lietajúca parná kačica, Tachyeres patachonicus, je parná kačica. Je to najrozšírenejšia parná kačica, ktorá žije v južnom Čile a Argentíne, v pohorí Tierra del Fuego a na Falklandských ostrovoch. Jeho operenie je veľmi podobné ďalším trom parným kačkám. Je to jediná parná kačica, ktorá dokáže lietať, a jediná, ktorá sa vyskytuje na sladkých vnútrozemských vodách.



Kačica Flying Steamer Duck je klasifikovaná ako najmenej znepokojená. Nespĺňa podmienky pre viac rizikovú kategóriu. Do tejto kategórie sú zahrnuté rozšírené a početné taxóny.

Lietajúca parná kačica, Tachyeres patachonicus, je parná kačica. Je to najrozšírenejšia parná kačica, ktorá žije v južnom Čile a Argentíne, v pohorí Tierra del Fuego a na Falklandských ostrovoch. Jeho operenie je veľmi podobné ďalším trom parným kačkám. Je to jediná parná kačica, ktorá dokáže lietať, a jediná, ktorá sa vyskytuje na sladkých vnútrozemských vodách. Referencie - * BirdLife International (2004). Tachyeres patachonicus. 2006. Viac



Lietajúca kačica parná, Tachyeres patachonicusKačice sa zvyčajne živia larvami a kuklami, ktoré sa zvyčajne vyskytujú pod skalami, vodnými živočíchmi, rastlinným materiálom, semenami, malými rybami, slimákmi a krabmi. Kŕmenie kačíc ... Viac



Lietajúca kačica parná, Tachyeres patachonicus, je najrozšírenejšou parnou kačkou. Rozšírenie: Je endemický pre južné Čile a Argentínu, Tierra del Fuego a Falklandské ostrovy. Distribúcia / rozsah Jeho operenie je veľmi podobné ako pri ostatných troch parných kačiciach. Je to jediná parná kačica, ktorá dokáže lietať, a jediná, ktorá sa vyskytuje na sladkých vnútrozemských vodách. Viac

niektoré nepriateľské a sexuálne reakcie kačíc lietajúcich parníkov, ktoré som pozoroval v novembri a decembri 1956 pozdĺž východného pobrežia Tierra del Fuego neďaleko argentínskeho Viamonte a severného pobrežia toho istého ostrova neďaleko Porveniru a Gente Grande, Čile. To môže pomôcť odhaliť alebo vysvetliť niektoré základné faktory regulujúce takéto správanie a tiež objasniť systematické postavenie skupiny. Zistilo sa, že niektoré nepriateľské, sexuálne a súvisiace vzorce, najmä „rituálne“ vzory alebo „zobrazovacie jednotky“, t.j. Viac

Lietajúca kačica parná, Tachyeres patachonicus, je kačica parníka. Magellanova nelietavá parná kačica, Tachyeres pteneres, je nelietavá kačica z Južnej Ameriky. Biele hlavové nelietavé parné kačice alebo kubutské parné kačice (Tachyeres leucocephalus) sú endemické pre Argentínu. Falklandský parník, Tachyeres brachypterus, je kačica pôvodom z Falklandských ostrovov v južnom Atlantickom oceáne. Viac



našla dnes popoludní túto dvojicu lietajúcich kačíc parníka na jednom z rybníkov dole na letisku Stanley, zatiaľ čo bola pár hodín vonku. Nie je to bežné na falklandských ostrovoch, lenže ročne ich uvidíte len plnú ruku. tiež videli škvrnitú zelenú, kačicu chocholatú, striebornú zelenú, kačicu falklandskú parnú, chaluhu chalúhsku, husi chochlatú, hus husí s rudou hlavou, zemný tyran tmavý, drozd falklandský, falklandský kačica, škovránok dlhochvostý, čajka chalúska, čajok delfín, moriak a boľševník obrovský (prob južný). Viac