Japonský vrabec

Chová sa v Číne, Japonsku, Kórei a na Sibíri; zimy v Indonézii a na Filipínach, ktoré prechádzajú cez zvyšok juhovýchodnej Ázie. Je to vták otvorených a zalesnených oblastí.

Obrázok japonského vrabca poľného bol licencovaný pod a GFDL
Pôvodný zdroj: た ー 坊 Povolenie (opätovné použitie tohto súboru) CC-BY-SA-3.0,2,5,2,0,1.0; GFDL-ŽIADNE ODMIETNUTIA.
Autor: た ー 坊 Povolenie (opätovné použitie tohto súboru) CC-BY-SA-3.0,2,5,2,0,1.0; GFDL-ŽIADNE ODMIETNUTIA.
Povolenie: GNU Free Documentation License



Japonský vrabec je klasifikovaný ako najmenej znepokojený. Nespĺňa podmienky pre viac rizikovú kategóriu. Do tejto kategórie sú zahrnuté rozšírené a početné taxóny.

Japonský vrabec (Accipiter gularis) je dravý vták z čeľade Accipitridae, ktorý zahŕňa aj mnoho ďalších denných dravcov, ako sú orli, káňatá a harrieri. Chová sa v Číne, Japonsku, Kórei a na Sibíri; zimy v Indonézii a na Filipínach, ktoré prechádzajú cez zvyšok juhovýchodnej Ázie. Je to vták otvorených a zalesnených oblastí. Je dlhá 23 - 30 cm, pričom samica je väčšia ako samec. Viac



Vrabec japonský (Accipiter gularis) - vrabec japonský (Accipiter gularis) - C / WVPM - CF, CR, JL, LH, PU, ​​SB - vidiaci - SBWR (M.trail); Cg (sep-); LCK (sep07); CC; Japonský vrabec japonský vrabec japonský vrabec japonský vrabec japonský vrabec japonský vrabec japonský vrabec japonský vrabec japonský Viac



Japonský vrabec poľný Accipiter gularis - Juvenilný japonský vrabec poľný: Viac

náklady na shih tzu a maltčinu

Japonský vrabec poľný (Accipiter gularis) je miestny zimný návštevník v Indii. Viac

Vrabec japonský Accipiter gularis = Autor: Temminck; Schlegel (1844) Alternatívne bežné názvy: Japonský vrabec poľný, Japonský malý vrabec poľný, Ázijský vrabčiak východný, Vráskavec obrovský, Japonský vrabec poľný Starý vedecký (-é) názov (y): Autori webových stránok nie sú známi. Pre tento druh nie sú k dispozícii žiadne fotografie C. až e. Ázia a Japonsko; (1) S. Sibír (horná rieka Ob, Altaj e. Viac



Známky znázorňujúce vrabec japonský Accipiter gularis Vrabec japonský Accipiter gularis 37.077 Vrabec japonský Sparrowhawk v2.4: 1036 Odkazy otvoria stránku krajiny v novom okne - Ajman 12.04. Viac

dva ostrovy, pričom japonský vrabec poľný je o niečo bežnejší na Bali ako na Jáve. Systematické štúdium všetkých dostupných údajov o relatívnom zastúpení týchto dvoch druhov ukazuje, že neexistujú dôkazy o tom, že by došlo k zmenám v druhovom zložení. Emu 106 (2) 157–162 doi: 10. Viac

* Vráskavec japonský, Accipiter gularis * Vráskavec malý, Accipiter nanus * Vráskavec krkohrdlý, Accipiter erythrauchen * Vráskavec obojkový, Accipiter cirrocephalus * Vráskavec obrovský, Accipiter brachyurus, Sparciphawasparasha, * , Accipiter ovampensis * Vrabec poľný, Accipiter rufiventris * Shikra, Accipiter badius Viac



Japonský vrabec Accipiter gularis Japonsko, SV a JV Ázia Besra Accipiter virgatus India, Himaláje, Srí Lanka, JV Ázia Čínsky vrabec poľný Accipiter soloensis Čína, Kórea, JV Ázia O VTÁKOCH Hoci je japonský vrabec obyčajne lesný druh, začal žiť v parky a záhrady Tokia a ďalších miest od 80. rokov. Besra je blízky, ale menej sťahovavý bratranec japonského Sparrowhawku. Viac

Japonský vrabec poľný je stredne veľký Accipiter, ktorý sa chová v juhovýchodnom Rusku, Severnej Kórei a na väčšine územia Japonska. Zimuje v juhovýchodnej Číne, juhovýchodnej Ázii a na južných ostrovoch Japonska. Tento japonský vrabec poľný bol vyfotografovaný v zime, keď lovil z posedu na telefónnych drôtoch pozdĺž cesty na ostrove Okinawa v Japonsku. Fotografia nasnímaná objektívom Nikkor 300 mm EDAF f4 na film Kodachrome 200. Viac