Muž-o-vojnový vták

Je rozšírený v tropickom Atlantiku a koloniálne sa rozmnožuje na stromoch na Floride, v Karibiku a na Kapverdských ostrovoch. Rozmnožuje sa tiež pozdĺž tichomorského pobrežia Ameriky od Mexika po Ekvádor vrátane Galapág.



Vojnový vták je klasifikovaný ako najmenej znepokojený. Nespĺňa podmienky pre viac rizikovú kategóriu. Do tejto kategórie sú zahrnuté rozšírené a početné taxóny.

napoly pudel napoly kokeršpaniel

O vtákovi Man-o-war nie je nič známe