Maine nočné opice obrázky a fakty

Na licenciu bola poskytnutá licencia Creative Commons Uvedenie zdroja ShareAlike preukaz
Pôvodný zdroj: Základná mapa odvodená od súboru: BlankMap-World.png. Údaje o distribúcii z Červeného zoznamu IUCN
Autor: Čerešňa

Maina nočná opica

Poradie: Primáti
Rodina: Cebidae
Podčeľaď: Aotinae
Druh: Aotus nancymaae

Nočná opica Ma, peruánska opica s červeným hrdlom, je uvedená v zozname ako najmenej znepokojený. Nespĺňa podmienky pre viac rizikovú kategóriu. V tejto kategórii sú na červenom zozname ohrozených druhov IUCN zahrnuté rozšírené a početné taxóny

Pomenovania pre ma
Malé dieťa / dieťa Ma sa nazýva „nemluvňa“. Skupina Ma sa nazýva „oddiel, sud, kmeň alebo vozík“.
Krajiny
Brazília , Kolumbia a Peru
Životné prostredie opíc pre Ma
les a Subtropická / tropická vlhká nížina



Fakty o opici Ma v noci

Neboli nájdené žiadne fakty


Viac zvierat začínajúcich na M