Rufous Motmot

Tento veľký motmot je dlhý 46 cm a váži 195 g. je hlavne škoricovo-ružový, s čiernou maskou na tvári a stredovým bodom na prsiach, zelenými krídlami a bokmi, zelenomodrým dolným bruchom a tmavomodrým chvostom a letkovým perím. Chvost je veľmi dlhý a má špičku rakety s holým hriadeľom, s výnimkou Amazónie. Účet a nohy sú čierne. Mladé vtáky sú bledšie a matnejšie ako dospelí a chýbajú im chvostové rakety a čierne prsné škvrny. Výzva Rufous Motmot je obruč s obručou huhuhuhuhuhu, ktorá pripomína sovičku.

Na fotografiu Rufous Motmot bola poskytnutá licencia Creative Commons Priradenie-zdieľanie podobné .
Pôvodný zdroj: Rufous Motmot 3-22-10Nahrané Snowmanradio
Autor: Dominic Sherony

Rufous Motmot je klasifikovaný ako najmenej znepokojený. Nespĺňa podmienky pre viac rizikovú kategóriu. Do tejto kategórie sú zahrnuté rozšírené a početné taxóny.



Dravosť od Rufous Motmot na Black-and-Green Poison Dart Frog. Wilson Bull. 11 l (3): 439-440 2. ^ a b Forshaw, Joseph (1991). Forshaw, Jozef. vyd. Encyklopédia zvierat: Vtáky. Londýn: Merehurst Press. s. 143–144. ISBN 1-85391-186-0. 3. ^ Murphy, Troy G. (2006). Vizuálny signál vyvolaný predátorom: prečo tyrkysovo obočený motmot vrtí - zobrazuje svoj raketový chvost. Behavioral Ecology 17: 547-553. Viac



boxer pitbull mix šteniatka

Rufous Motmot, Baryphthengus martii, je takmer passerinský vták, ktorý je chovateľom v dažďových lesoch od severovýchodu Hondurasu na juh po západ Ekvádoru, severovýchodnej Bolívie a juhozápadnej Brazílie. Tento veľký motmot je dlhý 46 cm a váži 195 g. je hlavne škoricovo-ružový, s čiernou maskou na tvári a stredovým bodom na prsiach, zelenými krídlami a bokmi, zelenomodrým dolným bruchom a tmavomodrým chvostom a letkovým perím. Chvost je veľmi dlhý a má špičku rakety s holým hriadeľom, s výnimkou Amazónie. Viac

Rufous Motmot v Woodland Park Zoo Seattle, Washington Autorské práva Viac



Výzva Rufous Motmot je obruč s obručou huhuhuhuhuhu, ktorá je ako sova. Je to vták vysokého mokrého lesa a druhého rastu. Hniezdi v 4-5 m dlhej štôlni v brehu alebo na boku nory cicavcov. Veľkosť znášky a vajcia sú nepopísané. Modrá koruna MotmotRufous Motmots sa živia hmyzom, jaštericami, rybami a krabmi a tiež berú veľa ovocia, najmä palmy a helikónie. Viac

Do jedného z podávačov prichádza aj pekný Rufous Motmot! Vystúpite na vyhliadkovú vežu a hľadáte ďalšie druhy pre váš ranný zoznam. Keď vystúpite na hornú palubu, veľká Antshrike je zaneprázdnená spevom a vynorí sa z vegetácie, aby získala pekné výhľady. Čoskoro začnú nádherné kaskádové tóny drozdov slávika oranžového, ale tento vták je tajnostkárskejší a dáva iba letmé záblesky. Viac

Dravca Rufous Motmot na Black-and Poison Dart Frog Terry L. Master Wilson Bulletin 111 (3): 439-440 ABSTRAKT. - Pozoroval som Rufous Motmot (Baryphthengus martii), ktorý kŕmil šípku čiernu a mladú (Dendrobates auratus) iným motmotom v nížinnom dažďovom pralese Karibského svahu severovýchodnej Kostariky. Zdá sa, že žiadny jednotlivec neutrpel žiadne nepriaznivé účinky toho, čo bolo pravdepodobne kŕmením pri dvorení. Malé stavovce sú typickou korisťou pre väčšie druhy motmotov. Viac



zlatý retriever veľkosť retrievera

Videá Rufous Motmot na internetovej zbierke vtákov Foto galéria Rufous Motmot VIREO Foto-vysoké rozlíšenie Foto-vysoké rozlíšenie; Článok Tropické vtáky Foto-stredné rozlíšenie; Článok marietta.edu - „Tropický dažďový prales“ Nenašli ste, čo ste hľadali. Potrebujete viac informácií pre cestovný prieskum alebo domácu úlohu? Opýtajte sa na fóre o vtákoch z Argentíny alebo pomôžte iným nájsť odpovede. Tento článok je licencovaný podľa GNU Free Documentation License. Viac

Rufous motmot (Baryphthengus martii) je najväčší zo šiestich druhov motmotov v Kostarike; tri ďalšie sa vyskytujú inde. Motmoty majú zvyčajne krátke široké zobáky, často ostrihané a nápadné sfarbenie operenia. Neexistuje žiadny výrazný sexuálny dimorfizmus. Všetky motívy v Kostarike majú dve predĺžené stredné chvostové perá; zakončené raketou, pretože voľne pripevnený predný hriadeľ protihrotov odpadáva a veľká časť samotného hriadeľa zostáva holá. Viac

Rufous Motmot, Baryphthengus martii, je takmer passerinský vták, ktorý je chovateľom v dažďových lesoch od severovýchodu Hondurasu na juh po západ Ekvádoru, severovýchodnej Bolívie a juhozápadnej Brazílie. Toto je vták vysokého mokrého lesa a druhého rastu. Hniezdi v 4-5 m dlhej štôlni v brehu alebo na boku nory cicavcov. Veľkosť znášky a vajcia sú nepopísané. Viac

kde kúpiť modrý nos pitbull

vues DisapprovingRabbits - 11. januára 2010 - Rufous Motmot, ktorý visí okolo knižnice v Canopy Lodge v Paname. DisapprovingRabbits - 11. januára 2010 - Rufous Motmot, ktorý visí okolo knižnice v Canopy Lodge v Paname. Viac